MAHALLIY BYUDJETNING DAROMADLAR BAZASINI KENGAYTIRISH - Axrarov Jasurbek Sadiqjanovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Mahalliy byudjetning daromadlar bazasini kengaytirish haqida ma'lumotlar berilgan.