INVESTITSIYA FAOLIYATINI MOLIYALASHTIRISH USULLARI - Muxammadjonov Shoxrux Maxmudjonovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu tezisda Investitsiya faoliyatini moliyalashtirish usullari haqida ma'lumotlar berilgan.