ROSSIYA UKRAINA URUSHINI JAXON IQTISODIYOTIGA TASIRI - Musurmonqulov Asadbek Shavkatjon o'g'li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Rossiya Ukraina urushini jaxon iqtisodiyotiga tasiri haqida ma'lumotlar berilgan.