MAKTABGACHA TA’LIMDA SAHNALASHTIRISH FAOLYATINING ROLI - Esonova Fotima Shoydali qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning saxnalashtirish oʻyinlari orqali ijodiy qobiliyatini rivojlantirish,bolalarning ijodkorlik faoliyatini faollashtirish omillari yoritilgan.