ЭКСТРАДИЦИЯ ТУШУНЧАСИ, ТАРИХИ ВА МАЗМУНИ - Каримова Дилрабо Эргашевна; Эшқулов Фахриддин Уралбой ўғли; Муродов Ҳайитали Бегали ўғли (Journal of new century innovations, 2023)
Ушбу мақола орқали муаллифлар Экстрадиция изохли таҳлили, унинг тушунчаси, экстрадициянинг ривожланиш тарихи, ҳозирги даврда экстрадициянинг аҳволи, экстрадициянинг мазмуни ва Ўзбекистон ва Туркия ўртасидаги экстрадиция қилиш тўғрисидаги битимдан моддаларни келтириб ўтади.