HARAKATLI O’YINLARI VA ULARDAN FOYDALANISH SHARTLARI - Abdujabborova Sabina Kurbonali qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada harakatli o'yinlar, ularning turlari, hamda harakatli o’yinlardan foydalanish shartlari haqida ma'lumotlar berilgan.