FRAZEOLOGIK BIRLIKLARNING LISONIY TABIATI - Shodiyabonu Malikova Abduvoris qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqola frazalogiya va frazalogik birliklarning kelib chiqishi tarixini yoritib berilishiga qaratilgan bo’lib , frazalogik birliklarning ikki til ya’ni ingliz va o’zbek tili rivojiga qo’shgan hissasi va uning mazmun mohiyatini ochib berilishiga alohida urg’u berilgan.