SHIFOBAHSH CHOY HISLATLARI - Xasanova G.R.; Musayev Mehriddin Salohiddin o’gli (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Choy balandligi 10 m gacha bo'lgan doimiy yashil buta yoki kichik daraxt . Сhoyning vatani Hindiston va Xitoy hisoblanadi. Yovvoyi Xitoy choyi balandligi 3 m gacha bo'lgan doimiy yashil buta, hind choyi esa 10 m balandlikdagi daraxtdir.