ЁШ ГИМНАСТИКАЧИЛАРНИНГ ЖИСМОНИЙ ҚОБИЛИЯТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МЕТОДИКАСИ - Исмаилова Ҳилола Ботир қизи (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация: Мақолада ёш гимнастикачиларнинг жисмоний қобилиятларини ривожлантириш методикаси бўйича маьлумотлар келтирилган.