МЕТОДЫ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ СИСТЕМЫ ПИТАНИЯ ГАЗОБАЛЛОННЫХ ТРАНСПОРТНЫХ СРЕДСТВ - Абдуллаев Абдупатто Салимович; Аминбаев Абдулазиз Шухратович (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada gaz ballonli avtomobillarning ta’minlash tizimi, uning ishlash prinspi hamda avtomobillarga o’rnatilayotgan gaz uskunalarining turlari tahlil etilgan.