MAKTABDA “RUSTAMXON” DOSTONINI O‘RGANISHDA INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISH - Sattorov Shokir Jabborovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Pedagogik innovatsiya ta’im va tarbiyaning natijadorligini ta’minlash, sifatini oshirish uchun xizmat qiladi. Ta’limda innovatsiya izchil jarayon hisoblanib, dars davomida o‘quvchi faol ishtirokchi, o‘qituvchi esa boshqaruvchilik vazifasini bajaruvchiga aylanadi. O‘qituvchi bilan o‘quvchi o‘rtasida hamkorlikni paydo qiladi. Bu hamkorlik o‘quvchi shaxsida ijodkorlik ko‘nikmalarini ham shakllantiradi.