ATOMNING ANIQLANISH VA PAYDO BO‘LISH TARIXI NAZARIYASI - Choriyev Murod Penji o‘g‘li; Abduqahhorov Iskandar Ro‘zim o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Atomning kashf etilishi tarixi haqida qiziq va ajoyib ma’lumot, atom fizikasi tarixi va kelajagi haqida. Buyuk portlash nazariyasi va undan keyin kimyoviy elementlar qanday hosil qilinganligi va asl kimyoviy elementlar fabrikasi hamda kimyoviy elementlar chegarasi haqida ushbu maqoladan bilib olasiz.