ҚУРИЛИШ КОРХОНАЛАРИДА ИНВЕСТИЦИОН ЛОЙИҲАЛАР САМАРАДОРЛИГИГА ТАЪСИР ЭТУВЧИ ОМИЛЛАР - Каримов Иномжон Ортикбаевич; Амиров Зубайдулла Тоир ўғли (Journal of new century innovations, 2023)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси қурилиш соҳасидаги корхоналарда инвестицион лойиҳалар ва унга таъсир кўрсатувчи омиллар мажмуаси ўрганилган ҳамда ҳолати бўйича тавсиялар ишлаб чиқилган.