SUVDAN FOYDALANISH, UNI MUHOFAZA QILISH VA AHOLI XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHNING CHORALARI - Rustamova K.B. (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada suv resurslarining kamayib ketishi sababli ulardan tejamli va mukammal foydalanish, muhofaza qilish sohasida mamlakatimizda amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar. suv resurslarining aholi xavfsizligini ta’minlashdagi ahamiyati keltirilgan.