МАСОФАВИЙ ТАЪЛИМ УЧУН 4К ВИДЕОСТУДИЯДА ЁЗИЛГАН ВИДЕО МАШҒУЛОТЛАРНИ УЗАТИШНИНГ ТЕЛЕКОММУНИКАЦИЯ ТИЗИМЛАРИ - Рахимов Жавохир Октябрович (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация. Мақолада Ўзбекистон олий таълим тизимида масофавий таълимни ташкил этиш имкониятлари ва муаммолар, масофавий таълимнинг дидактик таъминоти ҳамда электрон ресрусларини яратиш ва бунда видеомашғулотлардан фойдаланиш масалалари ёритилган., Видеодарсларни 4К студияси ёрдамида ёзиш ва уларни масофавий таълим платформасига узатишда телекоммуникаиця тизимларидан фойдаланиш бўйича амалий тадқиқотлар натижалари келтирилган.