BOG’CHA YOSHIDAGI BOLALARNI RIVOJLANISHIDA JISMONIY MASHQLARNING AHAMIYATI - Abdujabborova Sabina Kurbonali qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada bog’cha yoshidagi bolalarni rivojlanishida jismoniy mashqlarning aloxida o‘rni va ahamiyati to‘g‘risida muallif tomonidan malumotlar keltirilgan.