TIBBIYOT SOHASIDA KONFLIKTLARNI OLDINI OLISHGA QARATILGAN STRATEGIYALAR - Olimjonova Ziynat Bobamurod qizi; Mahmudov Rustam Baxtiyor o’g’li; Xodjayeva Madinaxon Kamoliddin qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotasiya: Mazkur maqolada konflikt haqida tushuncha va uning kelib chiqishi, hamda jamiyatda konfliktlarni qanday oldini olish haqida strategiyalar yoritilgan.