ЎЗБЕКИСТОНДА МУТОЛАА МАЪНАВИЙ ҚАДРИЯТ ВА ТАЪЛИМ ТАРБИЯНИНГ АСОСИ СИФАТИДА - Раматов Ж.С.; Баратов Р.Ў.; Тухтабоев Э.; Муратова Д. (Journal of new century innovations, 2022)
Бугунги кунда ёшларга замонавий билим асосларини бериш билан бирга уларда бир қатор маънавий қадриятларни онгу-шуурига сингдириш борасида самарали ишлар олиб борилмоқда. Бу эса ўз-ўзидан жамият маънавиятини юксалтиришга асос бўлади.