ABDULLA AVLONIYNING TA’LIM VA TARBIYA TO‘G’RISIDAGI QARASHLARI - Abdulaminova Adolat Abdurasul qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Abdulla Avloniyning oilada va jamiyatda bola tarbiyalash, unga ta’lim-tarbiya berish borasida yozgan asarlari, qarashlari va fikrlari biz uchun katta meros. Maqolada uning ta’lim-tarbiya borasidagi qarashlariga nazar tashlangan va qisqa yoritib berilgan.