DONLI EKINLARNING ENG MUHIM BIOLOGIK VA KIMYOVIY XUSUSIYATLARI - G‘aniyeva Marjona O‘tkirovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: maqolada donli ekinlardan yumshoq va qattiq bug`doy, kuzgi arpa, suli, makkajo`xori, oqjo`xori kabi donli o`simliklarning biologik va kimyoviy xususiyatlari, xalq xo`jaligida va oziq-ovqat sanoatida ishlatilishi to`g`risidagi ma`lumotlar keltirilgan.