MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR PSIXOLOGIYASINING NOZIK JIHATLARI - Ro’ziboyeva Gulnoza Furqat qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya; Ushbu maqolada maktabgacha yosh bolalarda psixologiya, ularning ilm olishdagi psixologiyasi,qiziqishlari .Hozirgi rivojlanayotgan davlatimizda maktabgacha talimga bo’lgan etibor va o’zgarishlar bo’yicha fikrlar keltirilgan.