BOSHLANG’ICH TA’LIM TIZIMIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING O’RNI - Nozimova Shohsanam (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: maqolada boshlang‘ich sinflarda dars jarayonida axborot texnologiyalaridan foydalanish va uning samaradorligi, interfaol metodlarning ahamiyati haqida fikrlar bayon etilgan.