BOSHLANG’ICH SINFLARDA HARFLARNI O’RGATISH METODIKASI - Saymahmadova Umriniso Sanjarovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Boshlang'ich sinflarda harflarni o'qitish metodikasi hamda o‘zbek tili alifbosi haqida ma'lumotlar berilgan.