ҚИЗҒИШ ТУСЛИ ЛАЛМИ БЎЗ ТУПРОҚЛАРНИНГ БИОЛОГИК ФАОЛЛИГИ - Раимбаева Гулзира Шариповна; Исмоилов Дилшод Шерзод ўғли; Раҳмонқулов Иброхим Набижон ўғли; Икромжонова Гулшаной Жахонгир қизи (Journal of new century innovations, 2022)
АННОТАЦИЯ. Ушбу мақолада неоген ётқизиқларида шаклланган қизғиш тусли лалми бўз тупроқларнинг генезиси, хоссалари ва биологик фаоллиги келтирилган.