OILADA KONFLIKTLARNI YUZAGA KELISH SABABLARI VA ULARNI OLDINI OLISHGA QARATILGAN CHORA TADBIRLAR - Olimjonova Ziynat Bobamurod qizi; Eshquvatova Gulnoza Oilmjon qizi; Fayzullayev Murodjon O`ktam o`g`li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada oilada kelib chiqishi mumkun bo`lgan konfliktli vaziyatlar, ularning oldini olishga qaratilgan chora va tadbirlar keltirib o`tilgan.