XOTIRA RIVOJLANISHINING ASOSIY OMILLARI VA SHART- SHAROITLARI - Olimjonova Ziynat Bobamurod qizi; Karvonov Baxtiyor G’ayratovich; Muxammatov Mirg’olib Mirzohidovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqola Atrof-muhit omillarining inson xotirasiga ta’siri, Olimlarning bu boradagi tajribalari,Va tajriba natijalari bo’yicha xulosalar,Shuningdek, qaysi omillar xotirani yaxshilaydi-yu,Qaysilari salbiy ta’sir ko’rsatishi haqida so’z boradi.