РИВОЖЛАНГАН ХОРИЖИЙ МАМЛАКАТЛАР ОЛИЙ ТАЪЛИМ ТИЗИМИ РИВОЖЛАНИШИДА КРЕДИТ ТИЗИМИНИНГ ЎРНИ - Шоира Мамажонова Муроджон қизи (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация: Мақолада олий ўқув юртларида илмий-тадқиқот ишларни амалга ошириш ва инновацион фаолиятни ривожлантириш йўллари, олий таълим муассасасида инновацион фаолиятни амалга ошириш хусусиятлари ва ривожлантириш йўллари татқиқ этилган.