KANAL VA KOLLEKTORLARDAGI QAMISHLARNI O’RIVCHI TAKOMILASHTIRILGAN ISH JIHОZI - Qo’chqorov Jurat Jalilovich; Ochilov Nuriddin Zokirovich; Ochilov Muhriddinjon Zokir o’g’li; Orziyev Sardor Samandar o’g’li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada Kanal va kollektorlardagi o’t o’lanlarni kоllеktоr ichidа o‘sаdigаn qаmishlаrni o‘rib оluvchi takomilashtirilgan ish jihoz tavsiya etilgan, tavsiya etilgan ish jihozini qo’lanilishi va mashinalarning asosiy ko’rsatkichlari, haqida ma’lumotlar berilgan.