RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA HUDUDLARDA XUSUSIY TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISH YO‘NALISHLARI - Rajabov Nazirjon Razzaqovich; Jo‘rayev G‘ayrat Baxtiyor o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, raqamli iqtisodiyot sharoitida hududlarda xususiy tadbirkorlikni rivojlantirish yo‘nalishlari haqida so‘z yuritilgan.