ҚОРОВУЛБОЗОР ВОҲАСИ ВА УНИНГ ЭКОЛОГИК МУАММОЛАРИ - Мирзоева И.Э.; Собирова Д. (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация:Ушбу мақолада Қоровулбозор воҳасида суғорма ерларнинг шўрланиши, ботқоқланиш, бегона ўтларнинг тарқалиши, атроф-муҳитнинг ифлосланиши каби экологик муаммолар тўғрисида тўхталиб ўтилган.