PARRANDALARNING NYUKASL KASALLIGIDA TURLI VAKSINALARNI QO‘LLAB, HOSIL BO‘LGAN IMMUN QUVVATINI ANIQLASH - Bobomurodov Rustam Ismoil o‘g‘li; Shapulatova Zumrad Jahongirovna; O‘rinov Haqberdi Sadriddin o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Parrandalarning Nyukasl kasalligida turli vaksinalarni qo‘llab, hosil bo‘lgan immun quvvatini aniqlash bo‘yicha adabiyot ma’lumotlarining taxlili bayon qilingan.