TRANSPLANTALOGIYA - Tolipova Durdona Komil qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Abstract: Siz ushbu maqolani oqish jarayonida transplantologiya nima ekanligi, transplantalogiya qanday turlari mavjudligi, transplantatsiya tarixi, transplantologiya muomolari va zamonaviy yutuqlari haqida kerakli malumotlarga ega bolishingiz mumkun.