SINTEZ GAZI ASOSIDA UGLEVODORODLAR OLISH JARAYONINI OʻRGANISH - Ziyodullaev Asror Ilhom oʻgʻli; Xudayarov Xumoyun Asliddin oʻgʻli; Bozorov O.N; Jurayev Z.Y. (Journal of new century innovations, 2023)
Anotatsiya.Ushbu maqolada sintez gaziga asoslangan uglevodorodlarni olish jarayoni muhokama qilinadi. Tadqiqotda ushbu jarayonda qo'llaniladigan usullar, ushbu usullardan olingan natijalar va ularning oqibatlari haqida umumiy ma'lumot berilgan. Maqola ushbu sohadagi kelajakdagi tadqiqotlar uchun xulosalar va takliflarni taqdim etish bilan yakunlanadi.