OITS BILAN KASALLANGAN ONALARDAN TUG’ILGAN 7-12 YOSHLARDAGI BOLALARNING ANTROPOMETRIK KO’RSATKICHLARINI O’ZGARISHLARI - Ahmedova S.M.; Safarova D. X.; Xudoiberdiev B.E. (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, OITS bilan kasallangan onalardan tug’ilgan 7-12 yoshlardagi bolalarning tanasining, antropometrik, anatomik o’zgarishlari va OITS/OITV ning kelib chiqish sabablari, oldini olish usullari haqida ma’lumotlar keltirib o’tilgan.