AXBOROTLARNI QAYTA ISHLASHNING TEXNOLOGIK XUSUSIYATLARI - Pulatov G‘iyos Gofurjonovich; Azamov Shohruhmirzo Alisher o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2022)
Ushbu maqolada axborotlarni qayta ishlash uchun kerakli texnologik jarayonlar va ularning xususiyatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Axborotlarning afzalliklari va kamchiliklari batafsil yoritilgan. Axborotni qayta ishlash quyidagi modellarini boshqasi bilab solishtirilgan.