BIOGUMUSNING BODRING YETISHTIRISHDAGI AHAMIYATI - Fayzullayeva Shahnozaxon Anvar qizi; Xo'jamshukurov Nortoji Abduhalikovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada bodring yetishtirish texnologiyasi, biologik xususiyatlari, bodringni o'gitlashda biogumusning ahamiyati xususida so'z yuritilgan.