ZAMONAVIY TA’LIMDA XORIJIY ILG’OR TAJRIBALAR - Zarnigor Jo’raboyeva (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta‘lim va tarbiyaning xorij davlatlardagi ilg or tajribalari qiyosiy tahlil asosida o rganilgan. Asosan rivojlangan G arb va Sharq mamlakatlaridagi maktabgacha ta‘lim shakllari va sharoitlari haqida ma‘lumotlar keltirilgan. Hamda mamlakatimizda maktabgacha ta‘lim va tarbiya sohasida amalga oshirilayotgan islohotlar mazmuni va uning natijaviyligiga doir fikrlar yoritilgan.