FRANSUZ VA O’ZBEK TILIDAGI SUBKOLLOKVIAL FRAZEOLOGIK BIRLIKLARNING TURLARI - Madinabonu Vohidova (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: fransuz va o’zbek tillaridagi subkollokvuial frazeologik birliklarining kundalik, emotsional, ijtimoiy davlat, intellektual sohalari haqida tushuncha berishga bag’ishlangan bo’lib, har bir sohaga alohida to’xtalib o’tiladi.