ISHLAB CHIQARISH KORXONALARIDA OQILONA OVQATLANISHNING O`RNI - Shodiyeva G.M.; Egamova D.A. (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy ovqatlantirishni rivojlantirishda ishlab chiqarish korxonalarida oqilona ovqatlanishning o`rni hamda ovqatlanish gigiyenasining asosiy talablari haqida ma’lumot keltirilgan.