TIRIK ORGANIZMLAR ATROF-MUHITGA QANDAY MOSLASHADI - Ibragimova Shahlo (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tirik organizmlarning atrof-muhitga moslashishi, shuningdek, o'ziga xos tirik organizmlar (suv o'tlari, chumolilar) va ularning moslashuvi misollari keltirilgan.