JAMIYAT VA OILA - Saidova Kamila Amanulla qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oilada ijtimoiy, psixologik muhit va jamiyatimiz taraqqiyotida oilaning muxim funksiyalari masalalari ko‘rib chiqilgan.