YOSH AVLODNI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASH MASALASI - Shukurov Abduqayum Nabievich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Yosh avlodni vatanparvarlik ruhida tarbiyalash hozirgi zamonning eng dolzarb vazifalaridan biridir.Vatanparvarlik - bu o'z vataniga va o'z xalqiga muhabbatdir.Vatanparvarlik tuyg’usi axloqiy tarbiya bilan o’zаro chambarchas bog’liqdir.Ushbu maqolada vatanparvarlik va axloqiy fazilatlarni shakllantirish bo‘yicha ko’rsatmalar berilgan.