ZAMONAVIY INTERNET TARMOG’INING YOSHLAR ONGIGA TA’SIRI - Toshpulatov Suhrob Shavkatjon o’g’li; Abdujabborov Dilshodjon Doniyorjon o’g’li (Journal of new century innovations, 2023)
Anotatsiya: Maqola internet paydo bo’lishi, internetdan oqilona foydalanish, uning yaxshi va yomon taraflari, kiber xavsizlik, qisqacha internet tarmog’idagi terrorchilik va ezgulik g’oyalari haqida.