SUN’IY INTELLEKT HAYOTIMIZGA TA’SIRI - Jumaboyev Sanjar; Zokirov Fazliddin (Journal of new century innovations, 2023)
Annontatsiya: Maqola sun’iy intellekt hayotimizga ta’siri, kelib chiqishi, Foydasi va zarari, qanday foydalanishi nimalar qila olishi haqoda malumotlar yozilgan.