OILADA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MA’NAVIYAXLOQIY SIFATLARINI SHAKLLANTIRISH - Joʻrayeva Mohinur Yoqub qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada oilada maktabgacha yoshdagi bolalarni ma'naviy- axloqiy sifatlarini sharllantirib boorishda ota-onaning burchi hamda Sharq mutafakkirlarining bola ma'naviy-axloqiy sifatlarini rivojlantirish orqali jamiyatda yetuk shaxs sifatida shakllanishi yoritilgan.