TAʼLIMDA BOSHQARUVNI TO`G`RI TASHKIL QILISH - Toʻrayev Asqarali Baxtiyor oʻgʻli (Journal of new century innovations, 2023)
Anotatsiya. Ushbu maqola ta'limni boshqarishda to'g'ri tashkil etishning ahamiyatini o'rganadi va ta'lim muassasalarida samarali tashkiliy tuzilmalarga yordam beradigan asosiy omillarni o'rganadi. Bu etakchilik, qaror qabul qilish jarayonlari, aloqa va aniq belgilangan tashkiliy tuzilmaning ahamiyatini ta'kidlaydi. Mavjud adabiyotlar va tadqiqotlarni tahlil qilib, ushbu maqola ta'lim boshqaruvini takomillashtirish va talabalar muvaffaqiyatini oshirish uchun qimmatli tushunchalar va tavsiyalar beradi.