JAMIYATNI AXBOROTLASHTIRISH JARAYONINING RESPUBLIKAMIZ XALQI TURMUSH DARAJASINING YAXSHILANISHIDAGI AHAMIYATI - Joʻraqulova Nigina Zokir qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada axborot texnologiyalari va jamiyatni axborotlashtirish jaraenining respublikamiz xalqi turmush darajasining yaxshilanishidagi ahamiyati