GEMOLITIK ANEMIYA RIVOJLANISHINING PATOGENETIK ASPEKTI - Kurbonova Z.Ch.; Xo‘shboqova G.O‘. (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada anemiyalar, gemolitik anemiya va uning turlari, kasallik rivojlanishining patogenetik aspekti va uning davolash usullari haqida so‘z boradi. Kattalarda va bolalarda gemolitik anemiya kasalligining turli xil holatlarda namoyon bo‘lishi ham yoritib berilgan.