YO‘L TRANSPORT HODISALARIGA SABAB BO‘LUVCHI OMILLARNI KAMAYTIRISH BO‘YICHA CHORA TADBIRLAR ISHLAB CHIQARISH YO‘NALISHLARI - Saidumarov Ulug‘bek Ravshan O‘g’li (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada yo‘l-transport hodisalari bilan bog’liq holatlari taxlili va u bilan bog’liq bo‘lgan ko‘rsatgichlarni kamaytirish tadbirlari bayon etilgan