ISLOM DINI MANBALARIDA YOSHLAR TARBIYASI MASALALARI - Norqulov Sardor Nodir o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Maqolada Islom dinining paydo bo‟lishi va uning ta‟limoti yoritilgan.Bundan tashqari Islom ta‟limoti, Muhammad payg‟ambar hayoti va faoliyati, Islom arkonlari haqida tushunchalar izohlangan. Bugungi kunda yoshlar tarbiyasida islom dinining o‟rni, ahamiyati yoritilgan.